Klajdi Resort & SPA ★★★★

Mali Robit, Golem, Durrës
 •  
  Sezona 2023
 •  
  nata
 •  
  Me mëngjes
 •  
  Akomodim
 
 
nga € 59
Periudha
Tipi i dhomës
Bed & Breakfast
Half Board
All Inclusive
Korrik - Gusht
Double Room
€ 59
€ 73
€ 91
Shtator
Double Room
€ 50
€ 64
€ 82
Tetor - Nëntor
Double Room
€ 42
€ 55
N/A

 

Në çmim përfshihet

 • Akomodim në hotel
 • Mëngjesi
 • SPA CENTER
 • Pishina
 • Plazhi
 • Parking
 • WIFI

Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për person
 • Fëmija i parë 0-4,99 vjeç (me dy të rritur)- Pa pagesë
 • Fëmija i dytë 0-4,99 vjeç (me dy të rritur) – 18 Euro/natë
 • Fëmija i parë 5-9,99 vjeç (me dy të rritur) – 50 % zbritje
 • Fëmija i dytë 5-9,99 vjeç (me dy të rritur) – 20% zbritje
 • Fëmija i parë dhe i dytë 5-9,99 vjeç (me një të rritur) – 20% zbritje
 • Personi i tretë në dhomë -10% zbritje
 • Personi i katërt në dhomë -10% zbritje
 • Dhoma Single Room -15% nga çmimi i dhomës Double Room
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel