Inter Hotel Sandanski ★★★★

Interhotel Sandanski ofron kushte ideale për relaksim, aktivitete dhe argëtim.
Hoteli ka një qendër mjekësore dhe spa që është një nga qendrat më të mëdha të balneoterapisë në Bullgari. Si pishinat e brendshme ashtu edhe ato të jashtme janë të mbushura me ujë mineral shërues. Një banjë me avull, një sauna janë gjithashtu në dispozicion.
Të gjitha dhomat janë en-suite dhe kanë Wi-Fi falas, ajer te kondicionuar, minibar dhe TV satelitor.

 •  
  Sezona 2023
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
Prej € 50

 

 

Double Room
Kapaciteti i dhomësDiele - EnjtePremte - Shtune
2 ADL€ 100€ 120
2 ADL + 1 CHD (0-3.99)€ 100€ 120
2 ADL + 1 CHD (4-11.99)€ 115€ 138
2 ADL + 2 CHD (0-3.99) (4-11.99)€ 115€ 138
2 ADL + 1 CHD (12-15.99)€ 133€ 160
2 ADL + 2 CHD (0-3.99) (12-15.99)€ 133€ 160
Single Room
Kapaciteti i dhomësDiele -  EnjtePremte -  Shtune
1 ADL€ 78€ 94
1 ADL + 1 CHD (4-11.99)€ 78€ 94
Superior Room
Kapaciteti i dhomësDiele - EnjtePremte -  Shtune
2 ADL€ 120€ 146
2 ADL + 1 CHD (0-3.99)€ 120€ 146
2 ADL + 1 CHD (4-11.99)€ 120€ 146
2 ADL + 2 CHD (0-3.99 (4-11.99)€ 120€ 146
2 ADL + 2 CHD (4-11.99)€ 120€ 146
2 ADL + 1 CHD (12-15.99)€ 152€ 186
3 ADL€ 152€ 186
3 ADL + 1 CHD (0-3.99)€ 152€ 186
3 ADL - 1 CHD (4-11.99)€ 152€ 186
3 ADL + 2 CHD (0-3.99) (4-11.99)€ 152€ 186
Studio
Kapaciteti i dhomësDiele -  EnjtePremte - Shtune
2 ADL€ 145€ 174
2 ADL + 1 CHD (0-3.99)€ 145€ 174
2 ADL + 1 CHD (4-11.99)€ 145€ 174
2 ADL + 2 CHD (0-3.99) (4-11.99)€ 145€ 174
2 ADL + 2 CHD (4-11.99)€ 145€ 174
2 ADL+1 CHD (12-15.99)€ 178€ 214
2 ADL + 2 CHD (0-3.99) (12-15.99)€ 178€ 214
3 ADL€ 178€ 214
3 ADL + 1 CHD (4-11.99)€ 178€ 214
3 ADL + 2 CHD (0-3.99) (4-11.99)€ 178€ 214
Apartment
Kapaciteti i dhomësDiele - EnjtePremte - Shtune
2 ADL€ 163€ 196
2 ADL + 1 CHD (4-11.99)€ 163€ 196
2 ADL + 2 CHD (0-3.99) (4-11.99)€ 163€ 196
2 ADL + 1 CHD (12-15.99)€ 196€ 236
2 ADL + 2 CHD (0-3.99) (12-15.99)€ 196€ 236
3 ADL€ 196€ 236
Family Apartment
Kapaciteti i dhomësDiele - EnjtePremte - Shtune
3 ADL€ 222€ 268
3 ADL + 1 CHD (4-11.99)€ 222€ 268
3 ADL + 2 CHD (0-3.99) (4-11.99)€ 222€ 268
3 ADL  + 1 CHD (12-15.99)€ 255€ 308
4 ADL€ 255€ 308

Ne çmim përfshihën

 • Akomodimi në Hotel
 • Mëngjesi
 • Përdorimi i saunës, banjës me avull dhe qendrës së fitnesit
 • Qendra për fëmijë me një argëtues profesionist
 • Parking
 • Internet

Ne çmim nuk perfshihet

 • Viza hyrëse
 • Shtesa për Darkë 18€ ADL | 9€ CHD
 • Taksa turistike 10€ për person
 • Transporti

Shënime:

 • Çmimet janë për dhomë
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Travel Agency!