Mali i zi

★★★★

IBEROSTAR BIJELA DELFIN


  


Çmimet për Person
Tipi i Dhomes Shërbimi MIN MAX 27.09.2021 - 21.10.2021
DBL STANDARD AI 2 2 41€
DBL SIDE SEA VIEW AI 2 2+2 47€
DBL SEA VIEW AI 2 2+2 53€
FAMILY ROOM * AI 2 2+2 94€
* FAMILY ROOM Çmimi për dhomë *

Çmimet janë per person për netë

Të gjitha reservimet mundë të anulohet 15 ditë para arritjës pa penaltiTaksa e qëndrimit dhe sigurimi 1,20 euro për person për netë nuk janë të përfshira në çmim dhe duhet të paguhen nga klienti;

Fëmijët deri në 1.99 vjeç paguan vetëm sigurimin 0,20 EUR në ditë;

Fëmijët nga 2-18 vjeç paguan vetëm sigurimin 0,60 EUR në ditë;

Fëmija i parë deri në 12 vjeç FREE, fëmija i dytë paguan 50%;

Dhoma FAMILY ROOM / fëmija deri në 11.99 vjeç FREE / nga 12 vjeç deri në 18 vjeç Paguajn 50%;

1CHD + 1ADL do të faturohet si 2 ADL;

2 CHD + 1ADL do të faturohet si 2 ADL + 1CHD;

Personi i tretë paguan 70%