Mali i zi

★★★★IBEROSTAR BELLEVUE- ALL INCLUSIVE -  Oferta Speciale

 

Çmimi për person
Tipi i Dhomës Shërbimi 10.09.2021 - 19.09.2021

DOUBLE ROOM


AI 75€


  Në çmim përfshihet:

Akomodim në dhomë dyshe

Sherbimi All-inclusive

Pishina

SPA

Parking Një fëmije FREE deri në moshen 14 vjec, pra 2 + 1chd (2-14)

  Kujdes:

Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.

Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.

Taksat janë:

• Hotel 3* dhe 4*:

- €1.50 për person të rritur në 
netë

- €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në netë

- €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në netë