Dimri 2021

HOTEL SCARDUS

- Popova Shapka -

 

 

Çmimet vlejnë për Akomodime 2 netë e më tepër
 

Çmimi për Person
Tipi i Dhomes Shërbimi 12.01.2021 - 31.03.2021
SINGLE ROOM HB 55€
DOUBLE, TRIPLE ROOM HB 45€
 
 
 

NË ÇMIM PËRFSHIHËT:
Akomodimi me mëngjes dhe Darkë
Mëngjesi: Byfe e Hapur
Darka: Sallatë/Supë, Ushqimi Kryesorë dhe ëmblsirë. (Pijet nuk janë të përfshira në çmim)
Parking Privat
WI-FI
SPA Qendra
2 Pishina (Për Fëmijë dhe Për të Rritur)
2 Sauna fine dhe 1 Turke
Fitness Qendra


POLITIKAT PËR FËMIJËT:
Fëmijët deri 0-4 vjeç janë pa pages
Fëmijët nga 5-11 vjeç paguajnë 50% e vlerës