Hotel Mura   ★★★

Hotel Mura ndodhet në rrugën për në pistat e skive, pranë lumit Glazne dhe qendrës së Bansko. Hoteli posedon një qendër spa, duke përfshirë një vaskë të madhe të nxehtë, si dhe një restorant të mirë.
Një shërbim transporti falas ju çon në ashensorin me gondolë në vetëm pak minuta (në këmbë zgjat rreth 15 minuta).
Banjë me avull dhe sauna e Hotel Mura janë të gjitha të aksesueshme pa pagesë.
WI-FI është gjithashtu është falas.            

 •  
  Sezona 2023
 •  
  4 netë (3 ditë Ski pass)
 •  
  Mëngjesi
 •  
  Akomodim + Ski pass
 
 
nga € 317
PaketatAkomodimiShërbimi06.03 - 02.04.2023
3B PACK4 netë BB | 3 ditë Ski-pasBed & Breakfast€ 317
4B PACK5 netë BB | 4 ditë Ski-passBed & Breakfast€ 391
5B PACK6 netë BB | 5 ditë Ski-pass

Bed & Breakfast

€ 465
6B PACK7 netë BB | 6 ditë Ski-passBed & Breakfast€ 521
9B PACK10 netë BB | 9 ditë Ski-passBed & Breakfast€ 733
13B PACK14 netë BB | 13 ditë Ski-passBed & Breakfast€ 1010


 

Politika e fëmijeve
Fëmijët deri në 6.99 vjeç në shtrat shtes FALAS
Fëmijët deri në 6.99 vjeç në shtrat të rregullt - 60% zbritje
Fëmijët nga 7-12 vjeç në shtrat shtesë – 60% zbritje
Fëmijët nga 7-12 vjeç në shtrat të rregullt – 30% zbritje

Ne çmim përfshihën

 • Akomodimi në Twin room
 • Mëngjesi bufe
 • Lift Pass
 • Pajisje për Ski ose Snowboard
 • Mësuesi për Ski ose Snowboard
 • Transferi deri në stacionin e gondolës
 • Përdorimi i xhakuzit, dhomës së relaksimit, saunës dhe banjës me avull

Ne çmim nuk perfshihet

 • Shërbimet shtesë
 • Extra Bed për të rritur paguhet në çmim të rregullt
 • Shtesa për Single Room +10.00 EURO për natë
 • Transporti
 • Taksa turistike 10€ për person

Shënime:

 • Çmimet janë për person
 • Mësimi për Snowboard në të gjitha paketat është 3 ditë/2 orë në ditë
 • Nuk ofrohet shkollë për ski për fëmijët deri në 7 vjeç.
 • Nuk ofrohet shkollë për snowboard për fëmijët deri në 12 vjeç.
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Travel Agency!