Hotel Mura★★★

Bansko, Bullgari
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 42

Double/Twin Room
23 Janar - 19 Shkurt
20 Shkurt - 04 Mars
DOUBLE/TWIN ROOM
€42
€34
ADL (EXTRA BED)
€34
€28
CHD 02-11,99 Y.(REGULAR BED)
€21
€17
CHD 02-11,99 Y.(EXTRA BED)
FREE
FREE


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi
 • Pishina e brendshme
 • Sauna
 • Parking
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Taksa turistike 10€ p.p
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për person
 • Dhoma singel eshte plus 15 euro per person/ per nate
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel