Hotel Izgrev Spa & AquaPark

Hotel Izgrev Spa & Aquapark ★★★★★

Kompleksi i HOTEL IZGREV SPA & AQUAPARK ndodhet mes pyllit të mrekullueshëm me pisha në bregun e bukur të liqenit të Ohrit. Hotel Izgrev ju ofron një rehati të gjerë në një atmosferë të mrekullueshme në një sipërfaqe prej 90.000 m2 me një plazh privat 500 metra. Ndodhet 5 km nga qyteti i Strugës, 15 km nga Aeroporti i Ohrit dhe 20 km nga qyteti i Ohrit. Hotel Izgrev ka pamjen më të mahnitshme të liqenit dhe malit me ajër të pastër dhe një mjedis më të gjallë dhe qetësues që përcakton kuptimin e një pushimi të vërtetë.                                                                                                                                                           
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 34
Standard Room
Tipi i dhomës Shërbimi 02.01 - 24.04.2024 25.04 - 31.05.2024
DOUBLE ROOM Bed & Breakfast €68 €92
Standard Room with Lake View and Balcony / TWIN
Tipi i dhomës Shërbimi 02.01 - 24.04.2024 25.04 - 31.05.2024
DOUBLE ROOM Bed & Breakfast €74 €92
SINGLE ROOM Bed & Breakfast €74 €92
Superior Room with Mountain View and Balcony
Tipi i dhomës Shërbimi 02.01 - 24.04.2024 25.04 - 31.05.2024
DOUBLE ROOM Bed & Breakfast €92 €116
DOUBLE + EXT.BED Bed & Breakfast €92 €116
DOUBLE + 1 CHD (07-11.99) Bed & Breakfast €92 €116
Superior Room with Lake View and Balcony
Tipi i dhomës Shërbimi 02.01 - 24.04.2024 25.04 - 31.05.2024
DOUBLE ROOM Bed & Breakfast €100 €124
DOUBLE + EXT.BED Bed & Breakfast €100 €124
DOUBLE+EXT.BED (0-6.99) Bed & Breakfast €100 €124
Junior Family Room with Lake View and Balcony
Tipi i dhomës Shërbimi 02.01 - 24.04.2024 25.04 - 31.05.2024
2 ADULT + 2 CHD (02-11.99) Bed & Breakfast €130 €161
3 ADULT Bed & Breakfast €130 €161
3 ADULT + 1CHD (02-11.99) Bed & Breakfast €130 €161
4 ADULT Bed & Breakfast €130 €161
Junior Family Room with Mountain View and Balcony
Tipi i dhomës Shërbimi 02.01 - 24.04.2024 25.04 - 31.05.2024
2 ADULT + 2 CHD (02-11.99) Bed & Breakfast €119 €151
3 ADULT Bed & Breakfast €119 €151
3 ADULT + 1CHD (02-11.99) Bed & Breakfast €119 €151
Family Room with Lake View and Balcony 
Tipi i dhomës Shërbimi 02.01 - 24.04.2024 25.04 - 31.05.2024
2 ADULT + 2 CHD (02-11.99) Bed & Breakfast €148 €184
3 ADULT Bed & Breakfast €148 €184
3 ADULT + 1 CHD (02.11.99) Bed & Breakfast €148 €184
Family Room with Mountain View
Tipi i dhomës Shërbimi 02.01 - 24.04.2024 25.04 - 31.05.2024
2 ADULT + 2 CHD (02.11.99) Bed & Breakfast €136 €172
3 ADULT Bed & Breakfast €136 €172
3 ADULT + 1 CHD (02-11.99) Bed & Breakfast €136 €172
Corner Suite with Lake View and Balcony - 2 rooms
Tipi i dhomës Shërbimi 02.01 - 24.04.2024 25.04 - 31.05.2024
2 ADULT + 2 CHD (02-11.99) Bed & Breakfast €148 €184
3 ADULT Bed & Breakfast €148 €184
3 ADULT + 1 CHD (02-11.99) Bed & Breakfast €148 €184
4 ADULT Bed & Breakfast €148 €184


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi
 • Spa center
 • Pishina
 • Aqua Park
 • Parking
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shtesa për Half Board 14€ p.p nata

Shënime

 • Çmimet janë për dhomë
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel