White City Beach Hotel

  • White City Beach Hotel
  • 21 fotografi
  • Afer plazhit
  • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
  • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
  • Plazh me rërë dhe guralecë
  • Fitness

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth White City Beach Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.