Sun Beach Park

  • Sun Beach Park
  • 36 fotografi
  • Plazh me rërë
  • WiFi falas në vende publike
  • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
  • Qendra e qytetit
  • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
  • Fitness

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Sun Beach Park

Creation of description for this hotel is in progress.