Durrës

HENRY RESORT & SPA ★★★★★
Golem - Shqipëri

 
 •  
  E vlefshem deri me 28 Shkurt
 •  
  1 netë
 •  
  Me mëngjes
 •  
  Akomodim
 
 
nga € 32
Tipi i dhomës
Shërbimi
Akomodimi
Çmimi
 
DOUBLE ROOM
Bed & Breakfast
1 netë
€ 32
Për person
DOUBLE ROOM
Half Board
1 netë
€ 45
Për person
DOUBLE ROOM
Bed & Breakfast
2 netë
€ 60
Për person
DOUBLE ROOM
Half Board
2 netë
€ 86
Për person

 

Në çmim përfshihet

 • Akomodim në dhomë dyshe
 • Mëngjesi
 • Darka
 • SPA Center (Sauna, Biosauna, Pishina e brendshme, Jacuzzi, Dushi skocez, Dushi emocional, Palestra, Dhoma e relaksit)
 • Parking
 • WIFI

Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për person
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Për të hyrë në Republikën e Shqipërisë duhet të keni një certifikatë për vaksinën minimum prej 14 ditë nga doza e dytë para hyrjes në vend, testi PCR (jo më i vjetër se 72 orë) ose testi i shpejtë i antigjenit (jo më i vjetër se 48 orë). Të gjitha certifikatat e përmendura janë të vlefshme për personat më të vjetër se 6 vjet.
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel