Durrës


VITI I RI 2022
★★★★★
FLOWER HOTEL
Golem - Shqipëri
 

dinning1.jpg izgrgro.jpg dinnning3.jpg
 


 
Double Room
Paketa nr.1
Përfshin: Akomodimin, Mëngjesi Bufe, Darka Gala me 31.12.2021 (pije pa limit).
Muzik Live, Shorte me Dhurata, Kids Zone, Fëmijët 0-5 vjeç falas.
1 netë 119€ për person 
Double Room
Paketa nr.2
Përfshin: Akomodimin, Mëngjeset Bufe, Darka Gala me 31.12.2021.
Darka me datë 01.01.2022, Muzik Live, Shorte me Dhurata, Kids Zone, Fëmijët 0-5 vjeç falas.
2 netë 159€ për person
 
Double Room
Paketa nr.3
Përfshin: Akomodimin, Mëngjeset Bufe, Darka Gala me 31.12.2021.
Darkat me datë 01.01.2022 dhe 02.01.2022, Muzik Live, Shorte me Dhurata, Kids Zone, Fëmijët 0-5 vjeç falas.
3 netë 198€ për person
  
Në pagesë përfshihën

 • Akomodimin në hotel
 • Mëngjesin
 • Darka Gala 31.12.2021
 • Pije pa limit në (paketen nr.1)
 • Darka për datën 01.01.2022
 • Darka për datën 02.01.2022
 • Muzikë Live
 • Shorte me Dhurata
 • Fëmijët deri 0-5 vjeç pa pagesë
 • Kids Zone
Në pagesë nuk përfshihën

 • Transporti
 • Fëmijët nga 6 vjeç
 • Shërbimet shtesë