DIMRI 2022

 

FLORA RESIDENCE
- Borovec -


 

Tipi i dhomësShërbimi01 Mars - 30 Prill
STUDIO
SINGLE ROOMHalf Board€ 57
STUDIO 2 ADULTSHalf Board€ 72
STUDIO 2 ADULTS+EXTRA BEDHalf Board€ 92
STD 2 ADULTS+EXTRA BED [2ADL]Half Board€ 111
SGL 1+1 CHD (0-1,99)Half Board€ 58
ST2ADL 1+1 CHD (2-11,99)Half Board€ 72
ST2AD 1+2 CHD (0-1,99)(2-11.99)Half Board€ 73
ST2AD 1+2 CHD (2-11,99)(2-11.99)Half Board€ 84
ST2AD 2+1 CHD (2-11,99)Half Board€ 84
ST2AD 2+2 CHD (0-1,99)(2-11.99)Half Board€ 85
ST2AD 2+2 CHD (2-11,99)(2-11.99)Half Board€ 97
ST2AD 3+1 CHD (2-11,99)Half Board€ 105
ST2AD 3+2 CHD (0-1,99)(2-11.99)Half Board€ 106
1 BEDROOM APPARTMENT
SINGLE ROOMHalf Board€ 61
APARTMENT 2ADHalf Board€ 77
APARTMENT 2AD+EXTRA BEDHalf Board€ 97
APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]Half Board€ 117
APT2 1+1 CHD (2-11,99)Half Board€ 77
SGL 1+1 CHD (0-1,99)Half Board€ 62
APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11.99)Half Board€ 78
APT2 1+2 CHD (2-11,99)(2-11.99)Half Board€ 89
APT2 2+1 CHD (2-11,99)Half Board€ 89
APT2 2+2 CHD (0-1,99)(2-11.99)Half Board€ 90
APT2 2+2 CHD (2-11,99)(2-11.99)Half Board€ 101
APT2 3+1 CHD (2-11,99)Half Board€ 109
APT2 3+2 CHD (0-1,99)(2-11.99)Half Board€ 110Ne çmim përfshihën

 • Akomodimi në Hotel
 • Mëngjesi dhe DarkaNe çmim nuk perfshihet

 • Sigurimi i udhëtimit dhe shëndetit
 • Shërbimet shtesë
 • Viza hyrëse për në Bullgari
 • Taksat turistike 10€ për person

Shënime:

 • Çmimet janë për dhomë
 • Çmimet e mësipërme janë valide nga 11 Janar deri me 30 Prill
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Ky udhëtim kërkon një pasaportë biometrike të vlefshme me minimum prej 6 muajsh nga data e udhëtimit
 • Për të hyrë në Republikën e Bullgarisë duhet të keni një certifikatë për vaksinën me minimum prej 14 ditë nga doza e dytë para hyrjes në vend, testi PCR (jo më i vjetër se 72 orë) ose vërtetim që keni pasur sëmundjen në 6 muajt e fundit. Të gjitha certifikatat e përmendura janë të vlefshme për personat më të vjetër se 6 vjet.
 • Personi duhet të sigurojë vizën hyrëse për në Bullgari.
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Travel Agency!