Kimeros Park Holiday Village

 1. Turqi
 2. Antalya
 3. Kemer
 • Kimeros Park Holiday Village
 • 66 fotografi
 • Rekomandimi ynë
 • Rrethuar me gjelbërim
 • Aqua park
 • WiFi falas
 • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
 • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
 • Plazh me rërë dhe guralecë
 • Në plazh
 • Fitness & SPA

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Kimeros Park Holiday Village

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni