Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort

 1. Turqi
 2. Antalya
 3. Belek
 • Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort
 • 34 fotografi
 • Rrethuar me gjelbërim
 • Fëmitë deri në 14.99 vjeç - pa pagesë në hotel
 • Kids free
 • Në plazh
 • Fitness & SPA
 • Plazh me rërë
 • 3 fëmi pa pagesë në hotel
 • Aqua park
 • Animacion
 • Best buy
 • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
 • Fusha Tenisit
 • Ofertë speciale
 • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
 • Ideale për familje

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Limak Atlantis Deluxe Hotel & Resort

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni