Xoria Deluxe

  1. Turqi
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Xoria Deluxe
  • 49 fotografi
  • Pishinë e brendshme dhe e jashtme
  • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
  • Fëmitë deri në 12.99 vjeç - pa pagesë në hotel
  • Plazh me rërë dhe guralecë
  • Fitness

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Xoria Deluxe

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni