Palmiye Beach Hotel

  1. Turqi
  2. Antalya
  3. Alanya
  • Palmiye Beach Hotel
  • 34 fotografi
  • Plazh me rërë
  • Qendra e qytetit
  • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
  • Fëmitë deri në 12.99 vjeç - pa pagesë në hotel
  • Në plazh

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Palmiye Beach Hotel

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni