Oba Star Hotel & SPA

 1. Turqi
 2. Antalya
 3. Alanya
 • Oba Star Hotel & SPA
 • 33 fotografi
 • Afër qendrës së qytetit
 • Cilësia dhe çmimi të mirë
 • Plazh me rërë
 • Afer plazhit
 • Shezllonat dhe Çadrat e diellit pa pagesë
 • Pishinë e hapur
 • Fëmitë deri në 11.99 vjeç - pa pagesë në hotel
 • Fitness & SPA

Creation of description for this hotel is in progress.

Rreth Oba Star Hotel & SPA

Creation of description for this hotel is in progress.

Lokacioni