Hotel Casa Karina★★★★

Bansko, Bullgari
 •  
  Sezona 2024
 •  
  Nata
 •  
  Half Board
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 64

 

Tipi i dhomës
04 Janar - 09 Mars
10 - 31 Mars
Double room
€64
€58
Studio
€66
€60
Studio lux
€74
€68
Single-firing app
€69
€63
Two-sleeper app
€69
€63
Single-combustion app lux
€92
€85
Single room
€122
€79


Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi dhe Darka
 • Pishinë e brendshme
 • Sauna
 • Banjë me avull
 • Fitness
 • Këndi për fëmijë
 • TVSH
 • Taksa turistike
 • WI-FI


Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë
 • Parkingu

Shënime

 • Çmimet janë për person
 • Qendrim minimal 3 netë
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel