Bodrum 2023

Fluturimet charter për në Bodrum në vitin 2023 do të realizohen 2 here ne javë. Pushuesit mund të zgjedhin hotele me 3, 4 ose 5 yje. Paketat do të përfshijnë biletën e aeroplanit, akomodimin në hotel dhe transferin nga aeroporti për në hotel dhe anasjelltas.

Udhëtimet e tua