Vlorë

Fibula Travel, ju ofron hotele të ndryshme për në Vlorë.
Oferta përmban: Hoteli me shërbim Bed & Breakfast, Half Board, Full Board, Ultra All Inclusive si dhe përdorimi e facilitetet tjera...

Vlorë
 

Hotel Regina Blu
★★★★★

Radhime, Vlorë, Shqipëri

                                 nga € 35 p.p

Vlorë
 

Hotel Regina City
★★★★

Vlorë, Shqipëri

                                 nga € 40 p.p

Tirane
 

Hotel Regina Garden
★★★★

Vlorë, Shqipëri

                                 nga € 25 p.p