Viti i Ri All Inclusive në Ulqin ★★★★★
Ulqin; - Mali i Zi

 
 •  
  Viti i Ri
 •  
  2 netë
 •  
  Dara Gala
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 169
Hoteli
Tipi i dhomës
Oferta
Çmimi
 
Hotel Otrant
Double Room
Darka Gala
€ 169
Për person


 

Në çmim përfshihet

 • Akomodim 2 netë
 • All Inclusive ( Mëngjese - Dreka - Darka dhe Pije pa kufizim gjatë gjithë qëndrimit)
 • Darka Speciale e Vitit të Ri, Bufe, më 31 Dhjetor dhe 1 Janar me muzikë live dhe orkestër, Pije të përfshira.

Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Taksë lokale Qëndrimi:
 • €1.50 për person të rritur në natë
 • €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë
 • €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë

Shënim:

 • Çmimet janë për person
 • Darka Speciale e Vitit të Ri, Bufe, më 31 Dhjetor dhe 1 Janar
 • Darkat më 31 Dhjetor dhe 1 Janar janë me muzikë live dhe orkestër,
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel