Viti i Ri 2024

Fibula Travel, ju ofron oferta Speciale per Festat e Fundvitit.
Oferta përmban: Hoteli me shërbim fjejtje me mëngjes dhe All Inclusive...

Maqedoni
 

Viti i Ri ne Hotel Izgrev Spa & Aquapark
2 netë

Strugë, Maqedoni

                                 nga € 169  p.p

Ulqin
 

Viti i Ri në Ulqin
2 netë


Ulqin, Mali i Zi

                                 nga € 169  p.p

Stamboll
 

Viti i Ri në Stamboll, Selanik, Sofje
5 ditë

Stamboll, Selanik, Sofje

+                       prej € 189  p.p

Prage
 

Festat e Fundvitit në Pragë
4 ditë

Republika Çeke, Pragë


                      prej € 499  p.p

Durrës
 

Viti i Ri ne Paris
4 ditë

Francë, Paris


                      prej € 499  p.p

Durrës
 

Festat e Fundvitit ne Barcelonë
4 ditë

Spanjë, Barcelonë


                      prej € 449  p.p

Durrës
 

Viti i Ri në Amsterdam
4 ditë

Holandë, Amsterdam

                      prej € 549  p.p

vitiiridubai
 

Viti i Ri në Dubai dhe Abu Dhabi
6 ditë

Emiratet e Bashkuara Arabe

                      prej € 879  p.p