Udhëtimi në Thailand

Fibula Travel, ju ofron Udhëtim në Thailnd 10 ditë me shërbim Fjejtje me mëngjes, si dhe transferin aeroport hotel dhe anasjelltas.
 •  
  vlen deri më 28.02.2023
 •  
  9 netë / 10 ditë
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Fluturim
 
+
 
prej € 1,490

Fluturimet

 
Prishtinë - Bangkok - Phuket
 
 
 
 
 
 
Prishtinë
           Turkish Airlines
Bangkok-Phuket
 
Phuket - Prishtinë
 
 
 
 
 
 
Phuket
Turkish Airlines
Prishtinë 

Tipi i Dhomës
Shërbimi
Akomodimi
Çmimi prej
 
Double Room
Bed & Breakfast
9 netë / 10 ditë
€ 1490
Për person
Në çmim përfshihet

 • Bileta Aeroplanit Prishtine - Bangkok
 • Qendrimi ne Hotel ne Bangkok 2 nete/3dite me mengjes
 • Bileta aeroplanit Bangkok - Phuket
 • Qendrimi ne Hotel ne Phuket 6 nete/7dite me mengjes
 • BIleta aeroplanit PhuKet - Prishtine
 • Transferi aeroport-hotel-aeroport
Në çmim nuk përfshihet

 • Shpenzimet shtesë
 • Viza hyrëse
 • Shpenzimet shtesë

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Personi duhet ta siguroj vetë vizën hyrëse
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel