Udhëtime në Hollandë

Fibula Travel, ju ofron udhëtime me aeroplan me shërbim Bed & Breakfast si dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.

Mynih

Udhëtim në Amsterdam

4 ditë


+           prej € 369 p.p