Udhëtime në Hungari

Fibula Travel, ju ofron udhëtime me aeroplan me shërbim Bed & Breakfast si dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.

Budapest

Udhëtim në Budapest

4 ditë


+           prej € 259 p.p