City Break

Fibula Travel,ju ofron udhëtim me autobus me shërbim Bed & Breakfast si dhe shëtitje me autobus sipas programit.

Praga

Udhëtim në Pragë dhe Vienna

7 ditë+           prej €319 p.p

Paris

Udhëtim në Paris dhe Mynih

7 ditë+           prej €399 p.p

Vjene

Udhetim ne Vienna dhe Budapest

5 ditë


+           prej €269 p.p