Udhëtim në Stamboll, Selanik, Sofje5 ditë

Fibula Travel, ju ofron udhëtim në Stamboll, Selanik, Sofje me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe shëtitje me autobus sipas programit.
 •  
  Nisje me 22 Dhjetor
 •  
  5 ditë
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Autobus
 
+
 
prej € 149

 

Tipi i Dhomës
Shërbimi
Udhëtimi
Çmimi prej
 
Double Room
Bed & Breakfast
5 ditë
€ 149
Për person
Detajet e udhëtimit

Nisja
22 Dhjetor
Dita e Parë: 
Nisja nga Tirana në oren 05:00 am dhe udhëtimi me autobus nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Selanik. Sistemimi në Hotel.
 

Dita e Dytë:
 
Mengjesi në hotel.
Paradite, Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Vazhdon udhëtimi për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Stamboll. Sistemimi në Hotel.
 

Dita e Tretë: 
Mëngjesi në Hotel.
Paradite, vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, Nisja me Autobus për në Akuarium.

 

Akuariumi i Stambollit është hapur në Prill 2011 dhe është një ndër më të mëdhenjtë në botë për nga vëllimi, shumëllojshmëria e specieve të ujit dhe aktiviteteve.

Hyrja 22 Euro – Qëndrimi 2 orë.

 

Në mbrëmje, Nisja për në Kroçiere për Shëtitje në Bosfor gjatë Natës, Darkë me Pije pa limit dhe Shfaqje Tradicionale dhe Moderne Turke. Hyrja 35 Euro – Qëndrimi 3 orë. Kthimi në Hotel. Fjejte në hotel.
 

Dita e Katërt:
 
Mëngjesi në Hotel.
Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor).
OPSIONALE: Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. 

 

Nisja për në Sofje. Arritje në Sofje. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.
 


Dita e Pestë:
 Mëngjesi në Hotel.
Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit të Sofjes. Udhëtimi i kthimit me autobus për në Tiranë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Arritja në Tiranë.Kujdes: Taksa e qytetit te Stambollit nuk është e përfshirë. Klientet e paguajnë në recepsion. Vlera është 1.5 euro për person për natë. 
Në çmim përfshihet

 • Udhëtimi me autobus
 • Akomodimi në hotel me 3 yje në Stamboll, Sofje dhe Selanik,
 • Mëngjeset në hotele
 • Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
 • Shoqërues në shqip gjatë qëndrimit jashtë Kosovës
Në çmim nuk përfshihet

 • Shërbimet shtesë
 • Viza hyrëse
 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program
 • Vizitë në Aquarium (Transferta e perfshire ne cmim) ( 50 € Total )
 • Kroçiere me Shfaqje dhe Darkë €35 PP (Transferta e perfshire ne cmim) ( 80 € Total )
 • Lundrim me anije në Bosfor €10 PP (Transferta e perfshire ne cmim) ( 20 € Total )
 • Vizite ne muzeun Panorama 1453 (Transferta e perfshire ne cmim) ( 40 € Total )

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel