Stamboll | 2, 3, 4, 5 netë

Rreth Ofertës
Fibula Air Travel, ju ofron Paketë Arazhman për në Stamboll. Oferta përmban: Fluturim direkt Prishtinë - Stamboll - Prishtinë. Akomodimin në Hotel me shërbim fjetje me mëngjes, si dhe transportin Aeroport - Hotel - Aeroport. Hotelet mundë ti gjeni më poshtë.
 •  
  Nisje çdo ditë
 •  
  2, 3, 4, 5 netë
 •  
  Me mëngjes
 •  
  Fluturimi
 
+
 
nga € 200

Fluturimi

 
Nisja
 
PRN
 
 
 
IST
Prishtinë
 
Stamboll
 
Kthimi
 
IST
 
 
 
PRN
Stamboll
 
Prishtinë
Çdo ditë
 
Çdo ditë
 
Më shumë

 

Hoteli
Lokacioni
Akomodimi
Çmimi prej
 
MARMARAY HOTEL YENIKAPI 4*
Laleli
2netë
€ 200
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 221
 
 
 
4netë
€ 241
 
 
 
5netë
€ 262
 
SIM HOTEL 3*
Laleli
2netë
€ 203
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 225
 
 
 
4netë
€ 247
 
 
 
5netë
€ 269
 
LALELI BLUE MARMARAY 3*
Laleli
2netë
€ 203
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 225
 
 
 
4netë
€ 247
 
 
 
5netë
€ 269
 
ERBAZLAR HOTEL 3*
Laleli
2netë
€ 205
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 228
 
 
 
4netë
€ 251
 
 
 
5netë
€ 275
 
VERSION HOTEL 3*
Laleli
2netë
€ 206
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 230
 
 
 
4netë
€ 253
 
 
 
5netë
€ 277
 
GRAND EMIN HOTEL 3*
Laleli
2netë
€ 208
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 232
 
 
 
4netë
€ 257
 
 
 
5netë
€ 282
 
THE BYZANTIUM HOTEL 4*
Laleli
2netë
€ 212
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 238
 
 
 
4netë
€ 265
 
 
 
5netë
€ 291
 
BUYUK HAMIT HOTEL 4*
Laleli
2netë
€ 212
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 238
 
 
 
4netë
€ 265
 
 
 
5netë
€ 291
 
GLORIOUS HOTEL ISTANBUL 4*
Laleli
2netë
€ 213
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 240
 
 
 
4netë
€ 267
 
 
 
5netë
€ 294
 
CENTRUM HOTEL ISTANBUL 3*
Laleli
2netë
€ 214
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 242
 
 
 
4netë
€ 270
 
 
 
5netë
€ 298
 
ILKBAL DELUXE HOTEL 4*
Laleli
2netë
€ 215
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 244
 
 
 
4netë
€ 272
 
 
 
5netë
€ 300
 
LE MIRAGE HOTEL 4*
Sisli
2netë
€ 220
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 251
 
 
 
4netë
€ 282
 
 
 
5netë
€ 313
 
REGARD HOTEL 4*
Sisli
2netë
€ 222
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 254
 
 
 
4netë
€ 286
 
 
 
5netë
€ 318
 
NIDYA HOTEL GALATAPORT 4*
Taksim
2netë
€ 223
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 255
 
 
 
4netë
€ 288
 
 
 
5netë
€ 320
 
WAME SUITE HOTEL 4*
Sisli
2netë
€ 230
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 258
 
 
 
4netë
€ 291
 
 
 
5netë
€ 324
 
CITY CENTER HOTEL 4*
Taksim
2netë
€ 233
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 269
 
 
 
4netë
€ 306
 
 
 
5netë
€ 343
 
TITANIC COMFORT HOTEL 3*
Sisli
2netë
€ 234
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 271
 
 
 
4netë
€ 309
 
 
 
5netë
€ 346
 
ZURICH HOTEL ISTANBUL 4*
Laleli
2netë
€ 245
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 288
 
 
 
4netë
€ 331
 
 
 
5netë
€ 374
 
CLARION GOLDEN HORN 4*
Taksim
2netë
€ 245
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 288
 
 
 
4netë
€ 331
 
 
 
5netë
€ 374
 
RICHMOND HOTEL 4*
Taksim
2netë
€ 245
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 288
 
 
 
4netë
€ 331
 
 
 
5netë
€ 374
 
PIYA SPORT HOTEL 4*
Laleli
2netë
€ 245
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 288
 
 
 
4netë
€ 331
 
 
 
5netë
€ 374
 
NORDSTERN HOTEL GALATA 4*
Taksim
2netë
€ 245
Opsionet tjera
 
 
3netë
€ 302
 
 
 
4netë
€ 349
 
 
 
5netë
€ 397
 Ne çmim përfshihën

 • Fluturimi (për person 20 kg duke përfshirë bagazhin + 8 kg bagazh dore)
 • Taksat e aeroportit
 • 2, 3, 4, 5 netë me mëngjes në një nga hotelet e propozuara
 • Transferi organizuar nga aeroporti - hotel - aeroport.Ne çmim nuk perfshihet

 • Sigurimi i udhëtimit dhe shëndetit
 • Kosto shtesë të hotelit
 • Çmimi për INF, mosha 0-1,99 është 40 euro
 • Cmimi per femije nga 02 deri ne 6.99 vjec 150 euro
 • Çmimi për dhomë teke ose treshe është në dispozicion sipas kërkesës

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Çmimet e mësipërme nuk janë të garantuara. Çmimi mund të jetë më i lartë dhe varet nga vendet në aeroplan!
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Ky udhëtim kërkon një pasaportë biometrike të vlefshme minimum prej 6 muajsh nga data e udhëtimit
 • Për të hyrë në Republikën e Turqisë duhet të keni një certifikatë për vaksinën min. 14 ditë nga doza e dytë para hyrjes në vend, testi PCR (jo më i vjetër se 72 orë) ose testi i shpejtë i antigjenit (jo më i vjetër se 48 orë), ose vërtetim që keni pasur sëmundjen në 6 muajt e fundit. Të gjitha certifikatat e përmendura janë të vlefshme për personat më të vjetër se 6 vjet.
 • Formulari i hyrjes, regjistrimi në: https://register.health.gov.tr (72 orë para hyrjes në vend) - i detyrueshëm.
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Programi fuqizuar nga Fibula Air Travel
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel