Udhëtim në Singapor, Kuala Lumpur, Penang

Fibula Travel, ju ofron udhëtim në Singapor, Kuala Lumpur, Penang shërbimi fjejtje me mëngjes dhe transportin Aeroport - Hotel - Aeroport.
 • Nisje me 22 Maj
 • 12 ditë
 • Bed & Breakfast
 • Tirana Airport
+
nga € 2199
Nisja
Tipi i dhomës
Shërbimi
Udhëtimi
Çmimi prej
22 Maj
Bed & Breakfast
12 ditë
€ 1899
Për person
29 Maj
Bed & Breakfast
12 ditë
€ 2199
Për person




Detajet e udhëtimit

Nisja
22, 29 Maj

Dita e Parë .
Fluturimi Tiranë - Penang nëpërmjet Dubait. Nisja nga Tirana në orën 13:25, Arritja në Dubai në orën 20:40.


Dita e Dytë .
Nisja nga Dubai në orën 04:10. Arritja në Penang në orën 15:05. Pritja në Aeroportin Penang. Nisja për në Kuala Lumpur. Udhëtimi zgjat rreth 4.5 orë pa ndalesa. Arritja në Kuala Lumpur. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë .
Mëngjesi në Hotel. Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt .
Mëngjesi në Hotel. Fjetje në Hotel.


Dita e Pestë .
Mëngjesi në Hotel.
Nisja për në Malacca. Udhëtmi zgjat rreth 2 orë pa ndalesa. Vizitë në Malacca. Nisja për në Singapor. Udhëtmi zgjat rreth 3 orë pa ndalesa. Arritja në Singapor. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Gjashtë .
Mëngjesi në Hotel.


Dita e Shtatë .
Mëngjesi në Hotel.

Dita e Tetë .
Mëngjesi në Hotel.

Dita e Nëntë.
Mëngjesi në Hotel.
Transferi për në Aeroportin e Singaporit.
Fluturimi Singapor - Penang. Nisja nga Singapor në orën 11:20. Arritja në Penang në orën 12:45. Transferi në Penang. Sistemimi në Hotel. Të lirë për Relaks në Plazh. Fjetje në Hotel.


Dita e Dhjetë.
Mëngjesi në Hotel.
Të lirë për Relaks në Plazh. Fjetje në Hotel.


Dita e Njëmbëdhjetë.
Mëngjesi në Hotel.
Transferi për në Aeroportin e Penang. Fluturimi Penang - Tiranë, nëpërmjet Dubait. Nisja nga Penang në orën 21:45.


Dita e Dymbëdhjetë .
Arritja në Dubai në orën 01:05. Nisja nga Dubai në orën 09:05, Arritja në Tiranë në orën 12:50.




Në çmim përfshihet

 • Bileta e aeroplanit
 • Bileta e avionit vajtje – ardhje Tiranë - Penang nëpërmjet Dubait, Singapor - Penang dhe Penang - Tiranë nëpërmjet Dubait.
 • Akomodimi në Hotele
 • Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
 • Shëtitjet me Autobus sipas Programit
 • Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
 • Guidë lokale në Kuala Lumpur dhe Singapor




Në çmim nuk përfshihet

 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
 • Hyrjet në Monumentet që nuk janë përfshirë.
 • Bakshishet për Shoferin e autobusit dhe Guidën Lokale.

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Ky udhëtim kërkon një pasaportë biometrike të vlefshme minimum prej 6 muajsh nga data e udhëtimit
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel