Hotel Sianji Well-Being Resort


Hotel Sianji Well-Being Resort ★★★★★

Fibula Travel, ju ofron Hotelin Sianji Well-Being Resort me programin e tij DETOX.
 •  
  vlen deri më 31.03.2023
 •  
  3 netë / 4 ditë
 •  
  All Inclusive
 •  
  Fluturim
 
+
 
nga € 649

 

Tipi i Dhomës
Shërbimi
Akomodimi
Çmimi prej
 
Double Room
Wellness Packages
3 netë / 4 ditë
€ 649
Për person
Detajet e Wellness packages

 
 

 Wellness (Master Detox, Raw-food Detox, anti-plakje dhe dietë ketogjenike), programet ndërrohen me njëri-tjetrin në rast të kërkesës së mysafirëve tanë.
Në arritje, do të takoni një specialist të detoksifikimit - një konsultë për të diskutuar opsionet e programit tuaj.
Menjëherë pas kësaj, ju do të flisni me mjekun tonë të hotelit (i kualifikuar).
Programet Wellness përfshijnë disa aktivitete në grup si joga, pilates, shëtitje në natyrë, palestër në ujë, etj.
Këto janë pa pagesë si aktivitet në grupor, por nëse dëshironi të keni kurse private, do të jetë një pagesë shtesë. 
Trajtimet e SPA dhe klinikës shërbehen me pagesë shtesë, ju ofrohen në katalogun ‘Sianji Elements’.
Programet Wellness përfshijnë shërbimet e mëposhtme;
Analiza segmentale e trupit për detoksifikimin / Konsulencë dietologe Edukime për jetë të shëndetshme dhe demonstrime për përgatitjen e ushqimit DVD mbi të jetuarit e shëndetshëm Supë detokse të pakufizuar, çajra bimorë, ujë pH 10, Akses në qendrën e fitnesit Programi i aktivitetit përfshin Yoga, Pilates, Stretching, palestër në ujë dhe shetitje ne natyre, Basketboll, Dhoma me avull për pingpong, Sauna, Akses në banjë turke, Pishina të brendshme dhe të jashtme, Thalasso (ujë deti me ngrohje)
Në çmim përfshihet

 • Biletat e aeroplanit
 • Transferi nga Aeroporti në Hotel dhe anasjelltas
 • Akomodim në hotel
 • Paketës Wellness
Në çmim nuk përfshihet

 • Shpenzimet shtesë
 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel