SHOPPING NË SELANIK

 

dinning1.jpg izgrgro.jpg dinnning3.jpg 

Nisja
E shtunë
Prishtinë në ora 04:00| Stacioni i Autobusave
Ferizaj  në ora 04:30 | HIB ne Bibaj
Gjilan në ora 04:00 | Stacioni i Autobusave
Paradite
E shtunë
Paradite e lirë në rrugët e famshme: Egnatia dhe Tsimitski.
Pasdite
E shtunë
Pasdite e lirë në qendrat tregtare: Mediterranean Cosmos, IKEA, Luna park për fëmijë, Go kart Center dhe qendrat tjera në rrethinë!
Kthimi
E shtunë
Kthimi nga Selanik në orën 19:00!
Çmimi prej 20€ për personVendet janë të limituara! 

Shënime:

  • Çmimet janë për person
  • Pagesa është e detyrueshme në Euro
  • Personi duhet të sigurojë vetë Vizën hyrëse për në Greqi
  • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
  • Programi fuqizuar nga Fibula Travel Agency
  • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel
  • Minimumi i Grupit për nisje është 15 persona!