Shetitje dhe Shopping në Sofia-Bulgari | 2 ditë

Fibula Travel, ju ofron Shetitje dhe Shopping në Sofia-Bulgari me shërbim fjejtje me mëngjes.
 •  
  Nisje çdo shtune
 •  
  2 ditë
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Autobus
 
+
 
prej € 70

 

Tipi i Dhomës
Shërbimi
Udhëtimi
Çmimi prej
 
Double Room
Bed & Breakfast
2 ditë
€ 70
Për person
Detajet e udhëtimit

Nisja
Çdo shtune
e Shtune: 
Vizitë qytetit dhe Shopping në Sofia Ring Mall dhe IKEA
Fjejtje në Hotel.
 

e Diele:
 
Mengjesi në hotel.
Paradite e lirë, vizitë Paradise Mall Sofia
 

Nisjet nga: 
Prishtinë në ora 04:00 | Stacioni i Autobusave
Gjilan në ora 04:00 | Stacioni i Autobusave
Ferizaj në ora 04:30 | HIB Petrol në Bibaj
 

Kthimi :
 
Në ora 18:00. Arritja në orët e vona të natës


 

 


Për grup 10 persona e më teper 10% zbritje!
Në çmim përfshihet

 • Udhëtimi me autobus
 • Akomodimi në hotel
 • Mëngjesi në hotel
Në çmim nuk përfshihet

 • Shërbimet shtesë
 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program

Shënime:

 • Çmimet janë për person
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel