Shën Valentini në Max Royal G

heartheartheartheartheart
Shën Valentini

Max Royal G Conference & SPA
Golem - Shqipëri

 


 
 
Oferta 1
Përfshin: Darkë personalizuar + 1 Shishe Verë
Welocme drink (Cocktail), Live Music
€ 45 për person 
Double Room
Oferta 2
Përfshin: Akomodimin në Hotel, Darkë personalizuar + 1 Shishe Verë
Dekorim dhomë personalizuar + balon dashurie për çifte, Welocme drink (Cocktail), Live Music
Mëngjesi, SPA Center
1 netë € 65 për person 
Double Room
Oferta 3
Përfshin: Akomodimin në Hotel 2 netë/ 3 ditë, Darkë personalizuar + 1 Shishe Verë
Dekorim dhomë personalizuar + balon dashurie për çifte, Welocme drink (Cocktail), Live Music
Mëngjesi dhe darka për 2 ditët, SPA Center
2 netë /3 ditë netë € 95 për person