SELECT HILL CONFERENCE & SPA ★★★★★

Tiranë, Dajt, Shqipëri
 •  
  Sezona 2024
 •  
  nata
 •  
  Me mëngjes
 •  
  Akomodim
 
 
nga € 38
Tipi i dhomës
Shërbimi
 
Çmimi
Economy Room (No window, No balcony)
Bed & Breakfast
 
€ 75
Për dhomë
Standard Room (No balcony)
Bed & Breakfast
 
€ 80
Për dhomë
Deluxe Room (Mountain View)
Bed & Breakfast
 
€ 96
Për dhomë
Deluxe Room (Pool view)
Bed & Breakfast
 
€ 108
Për dhomë

 

Në çmim përfshihet

 • Akomodim në hotel
 • Mëngjesi
 • Outdoor pool
 • Indoor pool
 • Sauna
 • Jacuzzi
 • Steam Room
 • Turkish Bath
 • Fitness
 • Fëmijët deri 0-5.99 vjeç
 • Safe Parking
 • WIFI

Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë
 • Fëmijët nga 6-11.99 paguajnë 50%

Shënim

 • Çmimet janë për dhomë
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Travel Agency