Oferte Lara Vara 2021

Lara - është një zonë turistike në Antalia, e vendosur në brigjet e Detit Mesdhe, e përbërë nga rrethi Lara dhe periferia e Kundu, që i përkasin rajonit të Antalisë. Ndodhet 12 km në lindje të qendrës së Antaljës.

Klima e rajonit: Mesdhetare, e nxehtë dhe e thatë në verë. Dimri: i butë dhe me shi.

Temperatura e ujit nuk bie nën 15 ° C në dimër, dhe në verë, temperatura e ujit është 25 ° C.

Temperaturat arrijnë 40 ° C në korrik dhe gusht.

Oferta përmban: Fluturim për në Antalia, Transferim aeroport - hotel - aeroport, Kthim nga Antalia.

Udhëtimet e tua