Sarandë

HOTEL EVAL

 Çmimet per Dhomë
Tipi i Dhomës Max  Shërbimi  01.06.2021 -30.06.2021 01.07.2021 -15.07.2021 16.07.2021 -31.08.2021 01.09.2021 -30.09.2021 01.10.2021 -31.12.2021
STANDARD SINGLE ROOM 1 person BB 35€ 41€ 41€ 35€ 29€
STANDARD DOUBLE ROOM 2 person BB 45€ 48€ 53€ 45€ 35€
STANDARD TRIPLE ROOM 3 person BB 47€ 53€ 65€ 47€ 41€
FAMILY SUITE 2 ROOM  3-4 person  BB 59€ 70€ 76€ 59€ 53€
FAMILY SUITE 2 ROOM 5 person BB 46€ 82€ 88€ 46€ 65€


 Mëngjesi është i përfshirë në çmimin e dhomësÇmimi për HB dhe i FB është 10 euro per person

Politikat për fëmijët:

Fëmija i parë deri në 5 vjet është falas

Fëmija i dytë deri në 5 vjet zbritje 50%

Fëmija i parë 5 deri në 11 vjeç zbritje 50%

Fëmija i dytë 5-11 vjeç zbritje 30%

Fasilitetet e hotelitWifi pa pagese ane e mbane hotelitAir conditioning ne te gjitha dhomatCheck in prej ores 14:00Check out me heret se 12:00 te ditesBufeja e mengjesit prej 07:30-10:30 Dreka prej 13:00-14:30Darka prej 19:00-21:00Vend per parkimRestaurant Eval me kuzin dhe tradita meditarianeBar

24 or recepsionSherbim ne dhomeMarrje me qira te bicikletave dhe veturaveLarje e rrobave Piano ne hollLiftAkses ne te gjitha dhomat per njerzit me aftesi te kufizuaraServis te transferave Transfer tek portiUdhetime neper Sarande