Royal G Hotel and Spa★★★★★

Durrës, Shqipëri
 • Sezona 2024
 • Nata
 • Bed & Breakfast
 • Akomodim
prej € 41

 

Periudha
Tipi i dhomës
Bed & Breakfast
Half Board
Full Board
All Inclusive
01.03 - 20.04
Double Room
€ 41
€ 59
€ 76
N/A
Opsionet tjera
01.03 - 20.04
Single Room
€ 70
€ 88
€ 106
N/A
21.04 - 31.05
Double Room
€ 49
€ 67
€ 85
N/A
Opsionet tjera
21.04 - 31.05
Single Room
€ 88
€ 106
€ 124
N/A
01.06 - 20.07
Double Room
N/A
N/A
N/A
€ 100
Opsionet tjera
01.06 - 20.07
Single Room
N/A
N/A
N/A
€ 135
21.07 - 31.08
Double Room
N/A
N/A
N/A
€ 112
Opsionet tjera
21.07 - 31.08
Single Room
N/A
N/A
N/A
€ 159
01.09 - 30.09
Double Room
N/A
N/A
N/A
€ 100
Opsionet tjera
01.09 - 30.09
Single Room
N/A
N/A
N/A
€ 135
Politikat për fëmijët

Fëmija deri 0-4 vjeç pa pagesë
Fëmija nga 5-11 vjeç – paguan 50%
Personi i tretë ne dhomë
zbritje 20%Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Sherbimet e cekura
 • Qendra SPA
 • Plazhi Privat
 • Pishina e brendshme
 • Parking
 • WI-FINë çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për person
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel