Rafaelo Executive & SPA ★★★★★

Shëngjin, Lezhë, Shqipëri
 •  
  Sezona 2023
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 48

 

Periudha
Shërbimi
Single Room
Double Room
Triple Room
Quadruple
Dublex
09-30 Qershor
Bed & Breakfast
€ 55
€ 95
€ 125
€ 150
€ 205
Opsionet tjera
09-30 Qershor
All Inclusive
N/A
€ 70
N/A
N/A
N/A
01-31 Korrik
Bed & Breakfast
€ 75
€ 120
€ 150
€ 165
€ 245
Opsionet tjera
01-31 Korrik
All Inclusive
N/A
€ 90
N/A
N/A
N/A
01-31 Gusht
Bed & Breakfast
€ 75
€ 120
€ 150
€ 165
€ 245
Opsionet tjera
01-31 Gusht
All Inclusive
N/A
€ 90
N/A
N/A
N/A

Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi
 • Qendra SPA
 • Pishina e brendshme
 • Parking
 • WI-FI

Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për dhomë (Half Board dhe All Inclusive eshtë për person)
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel