Rafaelo Comfort & Family Hotel ★★★★

Shëngjin, Lezhë, Shqipëri
 •  
  Sezona 2023
 •  
  Nata
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Akomodim
 
 
prej € 28

 

Periudha
Shërbimi
Double Room
Triple Room
Apartment 2 Rooms
 
09-30 Qershor
Bed & Breakfast
€ 55
€ 70
€ 80
Për dhomë
Opsionet tjera
09-30 Qershor
Half Board
€ 42
€ 42
N/A
Për person
01-31 Korrik
Bed & Breakfast
€ 75
€ 90
€ 110
Për dhomë
Opsionet tjera
01-31 Korrik
Half Board
€ 60
€ 60
N/A
Për person
01-31 Gusht
Bed & Breakfast
€ 75
€ 90
€ 110
Për dhomë
Opsionet tjera
01-31 Gusht
Half Board
€ 65
€ 65
N/A
Për person

Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi
 • Pishina
 • Parking
 • WI-FI

Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për dhomë, shërbimi Half Board eshtë për person
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel