Dubai 2021

 

 

 

Pranverë në Dubai dhe Abu Dhabi

- Hotel Aloft Meaisam Marriott -
 

Çmimet për person
Tipi i Dhomes Shërbimi 4 NATË/ 5 DITË nisje më
DOUBLE ROOM  BB 599€ 25 Prill/ 2, 9, 16, 23 Maj
7 NATË/ 8 DITË nisje më
699€ 22, 25, 29 Prill, / 2, 6, 9, 13, 16, 20, 23 Maj
 


Udhëtimet janë në Grupe dhe përfshijnë:
Fjetje: në Hotel Aloft Meaisam Marriott
Fluturimi DIREKT
Tiranë - Dubai-Tiranë
Mëngjeset në Hotel,
Transferet dhe Shëtitjet.
Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit
PCR OBLIGATIVE 
VIZA ME COVID - SIGURIM 100 EURO