14 Shkurti & Pavarësia

Fibula Travel, ju ofron udhëtime në destinacione të ndryshme me shërbim Bed & Breakfast si dhe shëtitje me autobus sipas programit.

Vjene

Udhetim në Vienna dhe Budapest

5 ditë


+           prej €269 p.p

udhetimidubrovnik

Udhëtim në Dubrovnik

5 ditë+           prej €139 p.p

udhetimidubrovnik

Udhëtim në Zyrih, Gjenevë dhe Bazel

4 ditë


+           prej €359 p.p

Vjene

Udhëtim në Madrid dhe Barcelonë

5 ditë

+           prej €399 p.p

Vjene

Udhëtim në Vienna

4 ditë


+           prej €339 p.p

udhetimicatania

Udhëtim në Catania dhe Palermo

4 ditë


+           prej €299 p.p

udhetimicatania

Udhëtim në Alberobello-Otranto-Taranto

4 ditë

+           prej €279 p.p