Udhëtim në Paris dhe Mont Saint Michel | 5 ditë

Fibula Travel, ju ofron udhëtim në Paris dhe Mont Saint Michel me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe transferin aeroport - hotel - aeroport.
 • Nisje me 12 Prill
 • 5 ditë
 • Bed & Breakfast
 • Tirana Airport
+
prej € 499

Nisja
Tipi i Dhomës
Shërbimi
Udhëtimi
Çmimi prej
12 Prill
Double Room
Bed & Breakfast
5 ditë
€ 499
Për person
Detajet e udhëtimit

Nisja
12 Prill

Dita e Parë:
Udhëtimi me aeroplan direkt Tiranë - Paris. Nisja në orën 13:10. Arritja në Paris në 16:05. Transferi për në Rennes. Udhëtimi zgjat rreth 4 orë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë:
Mëngjes në Hotel.
Nisja për në Dinard. Udhëtimi zgjat rreth 1 orë. Shëtije rreth 1 orë në Dinard. Vazhdimi për në Saint Malot. Udhëtimi zgjat 0.5 orë. Shëtitje rreth 1 orë. Vazhdimi për në Mont Saint Michel. Udhëtimi zgjat rreth 1 orë. Shëtitje në Ishullin e Famshëm Mont Saint Michel. Kthimi për në Paris, Udhëtimi zgjat rreth 4.5 orë. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë:
Mëngjes në Hotel.
Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.


Dita e Katërt:
Mëngjes në Hotel.
Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Francës. Kthimi dhe akomodimi në hotel.


Dita e Pestë:
Mëngjes në Hotel.
Opsionale: Vizitë në Versajë. Vajtje në Versajë €15. Kush dëshiron të vizitojë brenda, hyrja kushton €18. (Për Hyrjen duhet rezervuar në avancë) Transferi për në Paris Beauvais Airport. Fluturimi direkt Paris - Tiranë. Nisja në orën 16:30. Arritja në Tiranë në orën 19:05.
Në çmim përfshihet

 • Biletat e aeroplanit
 • Transferi nga aeroporti në hotel dhe anasjelltas
 • Akomodim në hotel 3* për 4 net qëndrimi
 • Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit
 • Shëtitjet me autobus sipas programit
 • Shoqërues në shqip gjatë qëndrimit jashtë Kosovës
 • Lejohet të merret me vete në aeroplan vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 20 x 25 cm
Në çmim nuk përfshihet

 • Shpenzimet shtesë
 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume
 • Lundrimi me Anije

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Oraret e nisjes dhe arritjes mund te variojn ne base te orarit te kompanis ajrore
 • Personi duhet ta sigurojë vetë vizën hyrëse
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel