Budva


Viti i Ri në Budva

Fibula Travel, ju ofron ofertë speciale për në Budva. Zgjedhni ofertën tuaj të preferuar.
 •  
  prej 31 Dhjetor
 •  
  netë
 •  
  BB dhe HB
 •  
  Akomodim
 
 
nga € 159

 

Hoteli
Shërbimi
Akomodimi
Çmimi
 
Iberostar Slavija 5*
BB (Darka e Vitit të Ri)
2 netë
€ 159
Për person
Avala Resort 4*
HB (Darka e Vitit të Ri)
2 netë
€ 201
Për person
Hotel Splendid 5*
BB (Darka e Vitit të Ri)
3 netë
€ 399
Për person 
Në çmim përfshihet

 • Iberostar Slavija 5*
  1.Akomodim në hotel me Mëngjeset per 2 netë qëndrimi.
  2. Darkë Speciale Bufe më 31 Dhjetor, Pije të Pa përfshira, Muzikë dhe Argëtim.
  3. Përdorim Falas i Saunas, Xhakuzit, Qendrës Fitnes dhe Parkingut,
  4. Fëmijët 0 - 1.9 vjeç, falas. Nëse duan Krevat Shtesë paguajnë si Fëmijë më të Rritur.
 • -Avala Resort 4* (2 nete € 201, 3 nete € 254) 
  1. Akomodim në hotel me Mëngjeset dhe Darkat per 2 ose 3 net qëndrimi;
  2. Darka Speciale Bufe e Vitit të Ri më 31 Dhjetor, Pije të Pa përfshira, Program Muzikor Live Natën e Vitit të Ri.
  4. Përdorim Falas i Saunas, Pishinës së Brendshme, Xhakuzit, Banjos Turke, Qendrës Fitnes dhe Parkingut,
 • Splendid 5* 
  1. Akomodim në hotel me Mëngjeset 3 nete qëndrimi;
  2. Darka speciale e Vitit të Ri, më 31 Dhjetor, Pije të Pa përfshira me Muzikë live, Grupe Muzikore: - Hari Mata Hari, Marina Viskovic, Petar Graso, Katarina Grujic, Balkan Beat Band
  3. Përdorim falas i Pishinës, Spa, Fitnes dhe Parkingut.
Në çmim nuk përfshihet

 • Taksë lokale Qëndrimi
 • Shërbimet shtesë

Shënime:

 • Çmimi është për person dhe është e vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Taksë lokale Qëndrimi: €1.50 p.p të rritur në natë. €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë, €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel