Ulqin


Viti i Ri All Inclusive në Ulqin

Fibula Travel, ju ofron ofertë speciale për në Ulqin All Inclusive ( Mëngjese - Dreka - Darka dhe Pije pa kufizim gjatë gjithë qëndrimit)
 •  
  prej 31 Dhjetor
 •  
  2 netë
 •  
  All Inclusive
 •  
  Akomodim
 
 
nga € 189

 

Hoteli
Shërbimi
Akomodimi
Çmimi
 
Hotel Azul 4* Superior
All Inclusive
2 netë
€ 189
Për person 
Në çmim përfshihet

 • Akomodimi në Hotel
 • All Inclusive ( Mëngjese - Dreka - Darka dhe Pije pa kufizim gjatë gjithë qëndrimit)
 • Darka Speciale e Vitit të Ri, Bufe, më 31 Dhjetor dhe 1 Janar me muzikë live dhe orkestër, Pije të përfshira.
 • Pishinë e Brendshme me Ngrohje.
Në çmim nuk përfshihet

 • Taksë lokale Qëndrimi
 • OPSIONALE: Shtesë për Tur Budva, Kotorr, Ulqin, me Transport  €20

Shënime:

 • Çmimi është për person dhe është e vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Taksë lokale Qëndrimi: €1.50 p.p të rritur në natë. €1.00 për fëmijë 12 - 17.9 vjeç në natë, €0.50 për fëmijë 0 - 11.9 vjeç në natë
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel