ROMË | FIRENCE


Viti i Ri në Romë - Firence

Fibula Travel, ju ofron Udhëtim në Romë - Firence me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe transferin Aeroport - Hotel - Aeroport.
 •  
  nisje me 29 Dhjetor
 •  
  5 ditë
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Fluturim
 
+
 
nga € 499

 

Tipi i Dhomës
Shërbimi
Akomodimi
Çmimi prej
 
Double Room
Bed & Breakfast
5 ditë
€ 499
Për person
Detajet e udhëtimit

Nisja
29 Dhjetor

Dita e Parë: 
Nisja nga Tirana me avion për në Pisa. Nisja më 07:10. Arritja në Pisa më 08:55. Transferi nga Aeroporti në qytetin e Pizës. Vizitë e shkurtër në Piza. Transferi për në Firence. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumenteve kryesore të tij. Vizitohet Piazza Della Signora, shëtitje në Sheshin D’Uomo, Sheshi San Lorenzo, Muzeu Davide, Sheshi San Maria Novella, San Trinita, Ponte Vecchio dhe Pallati Piti. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita e Dytë:  
Mëngjesi në Hotel.
Nisja për në San Marino. Udhëtimi zgjat rreth 3 orë pa ndalesa. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe. Mbrritja në San Marino. Vizitë në San Marino: Kështjella dhe rrugicat karakteristike në San Marino. Kthimi për në Rimini. Vizitë e Monumenteve kryesore në Rimini: Ura Tiberius, Arch Augustus, Sheshi Tre Martiri, Piazza Cavour, Tregu vjetër i peshkut, Sistemimi dhe Fjetje në Hotel. 

Dita e Tretë: 
Mëngjesi në Hotel. 
Nisja në ora 9:00 për në Romë. Udhëtimi zgjat rreth 4 orë pa ndalesa. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra për ushqim dhe kafe. Arritja në Romë. Vizitë panoramike e qytetit dhe monumeneteve kryesore të Romës si: Piazza Del Popolo, Via Del Corso, Fontana Di Trevi, Sistemimi dhe Fjetje në Hotel
OPSIONALE: Darka e Vitit të Ri.


Dita e Katërt: 
Mëngjesi në Hotel.
Vazhdon vizita në Romë: Pantheon, Piazza Venezia, Piazza Di Spanja, Piazza Navona dhe Koloseum. Pasdite vizitohen: Sheshi San Pietro, vazhdon vizita ne Vatikan ku vizitohet dhe Muzeu i Vatikanit dhe Kështjellën San Angelo. Fjetje në hotel.


Dita e Pestë: 
Mëngjesi në Hotel.
Të lirë për Shopping. Pasdite, Transferi për në Aeroportin e Romës. Fluturimi për në Shqipëri. Nisja në orën 21:35. Arritja në Tiranë në 23:10.
Në çmim përfshihet

 • Biletat e aeroplanit
 • Transferi nga Aeroporti në Hotel dhe anasjelltas
 • Akomodim në hotel
 • Mëngjeset në Hotel
 • Shëtitjet me Autobus sipas Programit
 • Shoqërues në shqip gjatë qëndrimit jashtë Kosovës
 • Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
Në çmim nuk përfshihet

 • Viza hyrëse
 • Shpenzimet shtesë
 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Personi duhet ta sigurojë vetë vizën hyrëse
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel