Viti i Ri te stela

Viti i Ri TE STELA RESORT ★★★★
Tiranë - Shqipëri

 
 •  
  e vlefshme prej 01 , 02 Janar
 •  
  Nata
 •  
  Me mëngjes
 •  
  Akomodim
 
 
nga € 36
Tipi i dhomës
Shërbimi
 
Çmimi
 
Dhoma 1
Bed & Breakfast
 
€ 70
Për person
Dhoma 2
Bed & Breakfast
 
€ 36
Për person 

Politika e fëmijeve
Fëmijët deri në 0-3.99 vjeç  FALAS
Fëmijët nga 4-12 vjeç  50% Zbritje

 

Në çmim përfshihet

 • Akomodimi
 • Mëngjesi
 • 50 % Zbritje për Spa center
 • Pishina dimërore
 • Fitness
 • Parking 
 • WI-FI

Në çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për person
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel