Viti i Ri në Regina Group★★★★★

Golem, Kavaje, Shqipëri
 •  
  Viti i Ri 2024
 •  
  Nata
 •  
  Nata Gala
 •  
  Akomodim
 
 
prej €110
Paketa
Tipi i dhomës
Çmimi
 
Nata Gala
Double Room
€ 110
Për person
Nata Gala + 1 natë Akomodim
Double Room
€ 145
Për person
Nata Gala + 2 netë Akomodim
Double Room
€ 160
Për person
Në çmim përfshihet

 • Akomodim
 • Darka Gala
 • Pije Pa limit
 • Show me fishekzjarre
 • Muzike Live
 • Mëmngjesi
 • SPA
 • Parking
 • Free wifiNë çmim nuk përfshihet

 • Transferi
 • Shërbimet shtesë

Shënim

 • Çmimet janë për person
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnëkushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel