Viti i Ri në Selanik

Fibula Travel, ju ofron oferta speciale për në Selanik. Zgjedhni ofertën tuaj të preferuar.
 •  
  prej 30 Dhjetor
 •  
  netë
 •  
  BB dhe HB
 •  
  Akomodim
 
 
nga € 119

 

Hoteli
Shërbimi
Akomodimi
Çmimi
 
Hotel Vergina 3*
Bed & Breakfast
3 netë
€ 119
Për person
Hotel Capsis 4*
BB (Darka e Vitit të Ri)
2 netë
€ 159
Për person
Hotel Golden Star 4*
HB (Darka e Vitit të Ri)
2 netë
€ 164
Për person
Hotel Porto Palace 5*
BB (Darka e Vitit të Ri)
2 netë
€ 269
Për person
Hotel Vanoro 5*
BB (Darka e Vitit të Ri)
2 netë
€ 305
Për person
Hotel Grand Palace 5*
HB (Darka e Vitit të Ri)
2 netë
€ 229
Për person
Hotel Mediterranean Palace 5*
BB (Darka e Vitit të Ri)
2 netë
€ 389
Për person 
Në çmim përfshihet

 • Hotel Vergina 3*
  1. Akomodim në hotel per 2 ose 3 net qëndrimi
  2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit
 • Hotel Capsis 4* (2 nete - €159 dhe 3 nete - €209) 
  1. Akomodim në hotel për 2 ose 3 net qëndrimi
  2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit
  3. Darka e Vitit të Ri më 31 Dhjetor (Menu me 5 shtresa, Champanjë Mirëseardhje, Verë ose Birrë, Pije jo Alkoolike, Muzikë live)
 • Hotel Golden Star 4* (2 net - €164 dhe 3 net - €219) 
  1. Akomodim në hotel per 2 ose 3 net qëndrimi
  2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit
  3. Darka e Vitit të Ri më 31 Dhjetor
  4. Fëmijët deri 8 vjeç, falas në Hotel, - pa krevat shtesë. Nëse dëshironi Krevat Shtesë regjistrohet sipas moshës. Fëmijët nga 8 deri në 14 vjeç regjistrojini si deri 12 vjeç.
 • Hotel Porto Palace 5* (2 net €269 dhe 3 net - €349) 
  1. Akomodim në hotel per 2 ose 3 net qëndrimi
  2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit
  3. Darka e Vitit të Ri më 31 Dhjetor. (Pije të pa përfshira)
 • Hotel Vanoro 5* (2 net €305 dhe 3 net - €409) 
  1. Akomodim në hotel per 2 ose 3 net qëndrimi
  2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit
  3. Darka e Vitit të Ri më 31 Dhjetor. (Me 4 Shtresa dhe Muzikë me DJ)
 • Hotel Grand Palace 5* (2 net - €229 dhe 3 net - €309) 
  1. Akomodim në hotel per 2 ose 3 net qëndrimi
  2. Mëngjeset dhe Darkat për të gjitha netët e qëndrimit
  3. Darka e Vitit të Ri më 31 Dhjetor. (Pije të pa përfshira)
  4. Fëmijët deri 4 vjeç, falas - pa krevat shtesë (Regjistrohet si Infant). Nëse dëshironi Krevat Shtesë regjistrohet si Fëmijë (2 - 12 vjeç)
 • Hotel Mediterranean Palace 5* (2 net - €389 dhe 3 net - €505) 
  1. Akomodim në hotel per 2 ose 3 net qëndrimi
  2. Mëngjeset për të gjitha netët e qëndrimit
  3. Darka e Vitit të Ri më 31 Dhjetor
Në çmim nuk përfshihet

 • Taksë lokale Qëndrimi
 • Shërbimet shtesë
 • Sigurimi i udhëtimit dhe shëndetit
 • Viza hyrëse në Greqi
 • Transporti
 • Hyrjet në Muzeume dhe Monumente.

Shënime:

 • Çmimi është për person dhe është e vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Taksë lokale Qëndrimi: Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë, Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë, Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë, Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel