VITI I RI NË AMSTERDAM


Viti i Ri në Amsterdam

Fibula Travel, ju ofron Udhëtim në Amsterdam me shërbim fjejtje me mëngjes si dhe transferin Aeroport - Hotel - Aeroport.
 •  
  nisje me 29 Dhjetor
 •  
  4 ditë
 •  
  Bed & Breakfast
 •  
  Fluturim
 
+
 
nga € 399

 

Tipi i Dhomës
Shërbimi
Akomodimi
Çmimi prej
 
Double Room
Bed & Breakfast
4 ditë
€ 399
Për person
Detajet e udhëtimit

Nisja
29 Dhjetor

Dita e Parë : 
Fluturimi direkt Tiranë - Eindhoven. Nisja në orën 11:15. Arritja në Eindhoven në orën 16:10. Transferi me Autobus në Utrecht. Vizitë e Monumenteve Kryesore të Qytetit. Vazhdimi i udhëtimit për në Amsterdam. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë: 
Mëngjesi në Hotel.
Vizitë panoramike e qytetit. Duke udhëtuar me autobus do te keni mundësinë te vizitoni pjesën e vjetër dhe të re të Amsterdamit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna. Vizitë në muzeumin Rijks në Amsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat e tyre te shek 16 dhe 17. Pasdite e lirë për të vizituar qendrat komerciale të Amsterdamit.


Dita e Tretë: 
Mëngjesi në Hotel.
Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjeratë këtyre qyteteve. Kthimi në Amsterdam.


Dita e Katërt: 
Mëngjesi në Hotel. 
Nisja per në aeroport. Fluturimi direkt në orën 14:40. Arritja në Tiranë në orën 17:10.
Në çmim përfshihet

 • Biletat e aeroplanit
 • Transferi nga Aeroporti në Hotel dhe anasjelltas
 • Akomodim në hotel
 • Mëngjeset në Hotel
 • Shëtitjet me Autobus sipas Programit
 • Shoqërues në shqip gjatë qëndrimit jashtë Kosovës
 • Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).
Në çmim nuk përfshihet

 • Viza hyrëse
 • Shpenzimet shtesë
 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
 • Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Shënime:

 • Çmimet janë për person dhe janë të vlefshme kur udhëtojnë të paktën dy persona
 • Pagesa është e detyrueshme në Euro
 • Personi duhet ta sigurojë vetë vizën hyrëse
 • E rëndësishme: 100% pagesë e detyrueshme për rezervimin, dhe nëse rezervimi anulohet, paguhen 100% penallti.
 • Vlejnë kushtet e përgjithshme të udhëtimit të Fibula Air Travel